Majer: Čestitati Španjolcima i nešto izvući iz ovoga; Budimir: Glavu gore

Majer: Čestitati Španjolcima i nešto izvući iz ovoga; Budimir: Glavu gore

– Dobro smo krenuli, oni su malo više kontrolirali. Zabili su iz svake prilike, to je kvaliteta velikih ekipa i velikih igrača, rekao je Lovro Majer nakon poraza od Španjolske 0:3.

– Ne mogu reći da su nas iznenadili, očekivali smo da će biti takva utakmica. Smatram da smo i mi imali jako dobre šanse, nažalost nismo ih iskoristiti. Treba čestitati Španjolcima i nešto izvući iz ovoga. Očito su nešto bolje radili od nas, bolje su izlazili, bili su bolje pripremljeni, bolje su ušli u utakmicu. Dogodi se.

Navijači su ih bodrili cijelo vrijeme: – Presretan sam, ispunjenje sna je igrati ovakve utakmice. Hvala svim navijačima. Nadam se da ćemo bez obzira na ovo sve uz njihovu podršku napraviti dobar rezultat. Moramo ići na pobjedu protiv Albanije, možda je to i dobro da ne moramo kalkulirati. Bit će dobra utakmica. 

– Nismo uspjeli ponoviti igru protiv Portugala, da im budemo bliže, da ne budu komotni na lopti. Težak poraz, rekao je Ante Budimir.

– Mislim da smo imali dobre situacije, trebao nam je taj gol. Nije išlo, nije bilo dobro i treba biti iskren. Nije bila dobra utakmica s naše strane. Iskreno, ne znam koliko su nam puknuli prema golu, ali činjenica da su zabili golove. Probali smo promijeniti pa 11-erac… Nije išlo, jednostavno. Jasno je da tu nema vremena i nema puno žaljenja. Idemo po pobjedu protiv Albanije. Glavu gore, turnir je tek počeo. Sigurno, otegotna okolnost, ali u srijedu nas čeka najteža utakmica i idemo pobijedili. Razočarali smo sebe, ali i sve navijače. Težak udarac za sve. Nema smisla slegnuti ramena i spustiti glavu. U Hamburgu idemo po pobjedu i dati svoj maksimum.  

– Nije dobro počelo, nije onako kako smo se nadali, kako smo očekivali. Težak poraz, ali prva je utakmica, imamo još dvije, sreća pa brzo dolazi ta druga utakmica, imamo priliku ispraviti se i vratiti se na pravi put. Moramo priznati od samog starta, španjolska je izašla jako visoko, radili su jako dobro taj presing, brzo su nam oduzimali loptu i stvarali šanse. Imali smo i mi neke svoje šanse, nismo ih iskoristili. Oni imaju tu kvalitetu da svoje iskoriste, zabili su brzo ta dva pogotka i odveli utakmicu u njihov smjer. Sad se okrećemo utakmici s Albanijom i idemo po tri boda, istaknuo je Mario Pašalić. ,, piše HRT