Tiktokerice platile večeru 2000 dolara, kažu da je nešto najgore što su ikad jele

Tiktokerice platile večeru 2000 dolara, kažu da je nešto najgore što su ikad jele

TIKTOKERICE Meg Radice i Audrey Jongens, koje stoje iza TikTok profila The VIP List, otišle su na večeru u restoran Mavericks Montauk u Hamptonsu i podijelile s pratiteljima svoje iskustvo. Kažu da bi to “moglo biti najgore iskustvo u restoranu koje su ikad imale”.

“Znam da gostoprimstvo u Hamptonsu nije najbolje, ali ovo je bilo kriminalno i prava je šteta jer je to bilo prekrasno mjesto. Nisam radila, nisam mislila da ću tu večer raditi i snimati sadržaj, no kad smo morale čekati dva i pol sata da naručimo predjelo, sve se promijenilo”, kažu na početku videa. 

Nakon tri sata sjedenja u restoranu – stigla su predjela

Dakle, nakon tri sata dobile su predjela, a toranj s plodovima mora se, kažu, sam od sebe srušio i jednoj od njih zaprljao haljinu. Sva jela su im bila, ističu, upitnog izgleda. 

“Svako jelo bilo je bez okusa. Odrezak je bio jedini OK, ali sve je OK kad je natopljeno maslacem. Nakon pet sati dobile smo račun od 2000 dolara i jedino što je restoran napravio da popravi situaciju jest da su kompenzirali za srušeni toranj s plodovima mora”, kažu u videu.

@theviplist

The real tea on Maverick’s Montauk, go cry about it. #montauk #hamptons #roast #opinion #restaurantreview

♬ original sound – The VIP List

Njihov video naišao je na brojne reakcije. “Je li piletina bila uopće kuhana?”, “Montauk je bio dobar kad je bio za siromašnije ljude”, “Zašto jednostavno nisi otišla nakon dva sata?”, “Piletina izgleda kao tuna”, “Je li račun veći ako je piletina zapravo skuhana?”, neki su od komentara., piše Index.hr