Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Ivana Knoll danas je naša najpoznatija navijačica i jedna od najvećih influencerica, a evo kako je izgledala na početku slave kad joj se život okrenuo preko noći.

Ivana Knoll prije šest godina postala je jedna od najčešćih tema medija, a ovu slavu nije mogla ni sanjati.

O famoznoj Knoll počelo se pričati za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a ovo je njezina priča.

Ivana je rođena u Njemačkoj, a u Hercegovini je živjela sa svojim roditeljima gdje je pohađala Opću gimnaziju. Godinama se bavila i plesom, a velika je obožavateljica svih vrsta trbušnog plesa i plesa na šipci.

Tijekom svojih mladih dana bavila se modelingom i bila na izboru za Miss, ali prava slava dočekala ju je iza ugla gdje se najmanje nadala.

U lipnju 2018. godine Hrvatska je prvu utakmicu u grupnoj fazi na tadašnjem Svjetskom prvenstvu imala s Nigerijom. Tada se na tribinama pojavila zgodna navijačica duge crne kose odjevena u haljinicu s kockicama te odmah privukla pozornost mnogih.

Njezine fotografije tada su obišle svijet, brzo je dobila i nadimak najljepše navijačice Vatrenih, a ostalo je povijest.

Ivanu je tada primijetila i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom se tada fotografirala, a sve su podijelile i na društvenim mrežama.

FOTO: INSTAGRAM

Utakmicu po utakmicu i tako sve do finala, Ivana je nosila zanimljive outfite u kojima je bila lako uočljiva, a tako je ostalo sve do danas.

FOTO: INSTAGRAM

Svoju popularnost iskoristila je u poslovne svrhe, vlasnica je svog brenda kupaćih kostima, a krajem 2022. godine otkrila je da se seli u Sjedinjene Američke Države.

Danas tamo živi, radi kao DJ-ica, a svojim zavodljivim fotografijama svakodnevno zabavlja pratitelje.

FOTO: INSTAGRAM

Nije zaboravila ni na svoju Hrvatsku, a da će našu reprezentaciju pratiti i ovo Europsko obećala je još odavno.

U Berlin je već stigla, a svi s veseljem jedva čekaju vidjeti njene nove fotografije s natjecanja.