Oni za troškove puta nisu brinuli, kao ni za mjesta na tribinama: Pogledajte koga su snimile kamere Dnevnika Nove TV

Oni za troškove puta nisu brinuli, kao ni za mjesta na tribinama: Pogledajte koga su snimile kamere Dnevnika Nove TV

Navijačko ludilo zahvatilo je Hrvatsku, a navijanju za hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu pridružili su se i političari. Otkrili su gdje će pratiti utakmice, ali i s kime. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Predsjednici Vlade i države prvu će utamkmicu preskočiti, ali i oni planiraju put Njemačke kamo je hrvatsko izaslanstvo otputovalo Vladinim zrakoplovom. Tamo je već otišao predsjednik Sabora Gordan Jandroković sa svojim mlađim sinom. Na istom letu su bili i potpredsjednici Vlade Oleg Butković i Branko Bačić i ministar turizma Tonči Glavina sa suradnicima, a zabilježile su to samo kamere Dnevnika Nove TV.

“Rekao sam da i njemačkim domaćinima želim finale, da želim finale i hrvatskoj reprezentaciji, ali nisam im rekao što želim u finalu – mislim da su me dobro shvatili!”, komentirao je Gordan Jandroković.

Za troškove puta političari nisu brinuli, kao ni za mjesta na tribinama. Na Markovu trgu, kažu, osiguran je određeni broj za hrvatsku delegaciju u VIP loži i karte na poziv šefa UEFE Aleksandra Čeferina.

“Otići ću u Njemačku, još ćemo procjeniti s obzirom na druge obveze kada je to najprimjerenije”, rekao je premijer Andrej Plenković

“Svi su sportaši sada, svi su u dresovima, kimonima, rade sklekove”, našalio se predsjednik Republike Zoran Milanović koji planira na utakmicu s Talijanima, na koju vodi i suprugu.