Hoće li biti još jedan koncert u Imotskom? Organizator: Mi to možemo, ali ne ovisi o nama

Hoće li biti još jedan koncert u Imotskom? Organizator: Mi to možemo, ali ne ovisi o nama

Zbog velikog interesa za koncert na kojem će nastupiti i Thompson, sustav za prodaju karata se srušio nekoliko minuta nakon puštanja ulaznica u prodaju te mnogi nisu uspijeli kupiti ulaznicu na vrijeme

Koncert Mate Bulića i Dražena Zečića Zeke, s gostom Markom Perkovićem Thompsonom na Gospinom dolcu je rasprodan u 40 sati. Kako su nam ranije potvrdili organizatori koncerta ‘Imotski ne zaboravi’ na stadion, koji je BBC proglasio jednim od najljepših, 6. kolovoza stiže 20.000 ljudi. No obožavatelji žele još jedan koncert.

Podsjetimo, zbog velikog interesa sustav za prodaju karata se srušio nekoliko minuta nakon puštanja ulaznica u prodaju te mnogi nisu uspijeli kupiti ulaznicu na vrijeme. 

– Definitivno je jedan od najtraženijih koncerta godine. Dobijemo preko 100 upita u danu, no dodatni datum ne ovisi isključivo o nama. Što se nas tiče, mi ga možemo organizirati, no izvodači se trebaju usuglasiti – kaže nam Ivan Ivkošić, jedan od organizatora. 

Naglašava da su njegove kolege, izvodači i prodajni sustav ”zatrpani sa pozivima i poruka”.

Podsjetimo, 24sata je prvi potvrdio Thompsonovo gostovanje 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac. Za to je najviše zaslužan njegov sin Ante Mihael.

– Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom – potvrdili su nam tad iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona. , pišu 24sata