Claudia Rivier: ‘Sašila sam novi kompletić za Vatrene! Idući će biti vjerojatno i manji’

Claudia Rivier: ‘Sašila sam novi kompletić za Vatrene! Idući će biti vjerojatno i manji’

Bujna Slavonka, kako nazivaju Claudiju Rivier, sašila je posebni navijački kostim s kojim će zdušno navijati za ‘Vatrene’

Nogometna groznica lagano trese Hrvatsku koja će u subotu, 15. lipnja zaigrati protiv Španjolske na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu. Za Euro je spremna i vatrena navijačica Claudia Rivier koja je ovom prilikom sašila posebni kompletić.

– Za dizajn mi je trebalo pet minuta, a cijeli kompletić sašila sam u dvadeset minuta – otkrila je za 24sata Claudia Rivier. Kompletić se sastoji od čipke i popularnih ‘kockica’, a čipka je posebno rađena za bujnu Slavonku.

FOTO: INSTAGRAM

– To je tradicionalna hrvatska čipka koja je ručno rađena i koju mi je sašila jedna baka iz susjedstva baš za ovu priliku. Hvala joj na tome, a htjela sam spojiti tradiciju u dizajn svog kompletića – kazala nam je Claudia.

Rekla nam je i kako je dobila puno poruka oduševljenih pratitelja kada je predstavljala svoje navijačke kombinacije prethodnih prvenstava. Tvrdi da su neki pratitelji krenuli šivati sami svoje kompletiće, a neki su i poslovno krenuli u izradu takvih odjevnih predmeta, što je jako razveselilo Claudiju.

– Drago mi je da i moji pratitelji na neki svoj način, kao i ja na svoj, doprinose našoj reprezentaciji, zemlji pa i samom Europskom prvenstvu – rekla je za 24sata.

Problem joj je stvarao nedostatak materijala pa je tek uspjela pronaći pola metra materijala s ‘kockicama’ kako bi uspjela stvoriti novi kostim. Iako joj je drago što materijala nema jer to znači da ljudi šivaju nove odjevne predmete, priznala je ne zna što će biti za iduće kompletiće. 

– Ako se materijal magično ne pojavi za iduće utakmice, sljedeći kompletić može biti jedino još manji – napomenula nam je. 

FOTO: CLAUDIA RIVER/INSTAGRAM

Claudia jedva čeka utakmicu Hrvatske i Španjolske u subotu, a dodala je da strastveno navija za naše vatrene momke, a ako pobjede možda ih iznenadi, ali da će iznenađenje biti ‘njezina mala tajna’. Za kraj nam je otkrila da nema favorita što se tiče najzgodnijeg nogometaša iz hrvatske svlačionice.

– Momci su čuda napravili od Rusije 2018. do Katra 2022. godine, samo neka igraju i zabijaju golove onako kako oni samo znaju – zaključila je vatrena navijačica.