U braku je 12 godina, vara suprugu stalno i sada otkriva kako ćete prepoznati je li i vaš muž krenuo ‘u štetu‘

U braku je 12 godina, vara suprugu stalno i sada otkriva kako ćete prepoznati je li i vaš muž krenuo ‘u štetu‘

Na mreži svih mreža predstavlja se kao “Dark horse”, za sebe kaže kako nema niti “pločice” niti vozi “ferrarija”, već da je u svojim boljim danima tek “sedam od deset”. No, to ga nije spriječilo da postane “serijski prevarant”, u braku je 12 godina, a svoju suprugu vara na svakom koraku i kada mu se god ukaže prilika.

– Volim svoju ženu do zadnjeg atoma – tako veli.

Ali sve što mu se ponudi “sa strane” ne odbija.

– Mame varaju supruge jer im je dosadno, jer su zarobljene u dosadnom braku bez ljubavi i seksa – objašnjava “Dark horse”.

Upravo među mamama, a redom je riječ o roditeljicama školskih prijatelja njegove djece (ima ih troje!), i pronalazi svoje ljubavnice. Nema problem s eventualnim miješanjem ili zaboravljanjem njihovih imena, jer svaku, uključujući svoju suprugu, zove “bejbe”. Lukavac.

Kako prenosi “The Sun” ovaj muškarac priznaje kako je i prije braka varao sve svoje partnerice, pa razumije ako ga neki drže “psihopatom”, on samo misli da je riječ o – ovisnosti.

No, “ljubazno” je ponudio ženama listu pet znakova koji sigurno mogu ukazati na to da ih partneri varaju.

Smanjeni libido

Nedostatak seksualne želje, naravno, ne mora nužno biti signalom da se ima “nešto sa strane”, možda je riječ o dijagnozi, no ukoliko su promjene “među prekrivačima” nagle i drastične – morate se zabrinuti. Razgovarajte, pitajte, neko će vrijeme partner sigurno šutjeti, no kad tad će morati izgovoriti što ga muči.

Radoholičar

Ukoliko su “zabavu” našli na poslu – redom će supružnici svojim zakonitima prijavljivati duže radno vrijeme. Odjednom će imati posla preko glave. Zaredati će i poslovni putovi. Obratite pažnju! Mnoge među vama sigurno sebi zamjeraju što se ponekad, onako nenadano, nisu uputile suprugu u ured…

Iznenadno trošenje

Sjećate se one scene iz filma gdje supruga slučajno nabasa na poklon za kojeg se nada da je njen, a poslije se pokaže kako nije? E, ti iznenadni troškovi, koji se ne mogu objasniti supruzi, (Kome si kupio cvijeće? Za koga je kupljen ovaj parfem?) su suptilni dokazi kako je u tijeku alarmantna situacija.

Zaštita telefona

“Mate struja” ili “Ante pitur”, tako naši muškarci znaju nazvati ljubavnicu u imeniku mobitela. No, jako su nespretni u skrivanju tehnoloških tragova. Kao da su nesvjesni kako sav taj pisani trag jednostavno može izroniti u svakom trenutku! Prezrena i ostavljena žena teži osveti, rado će ljubavničku prepisku podijeliti sa suprugom svog bivšeg ljubavnika. Ako vaš partner sklanja svoj mobitel, isključuje zvuk, nosi ga sa sobom i u zahod – sigurno nešto ne valja.

Žene, budite oprezne ako se vaš muškarac iznenada ispričava za sve i svašta. Znak je to da se osjeća krivim, pa krivicu pokušava ublažiti poklonima, nježnostima, lijepim riječima. Tako će pokušati u startu “ubiti” vašu sumnju, ako je primjetio da slutite, a, drage naše, ako slutite – na dobrom ste putu. Intuicija je moćna., piše Slobodna Dalmacija.