Novi napad u Osijeku! Nakon što je propucan auto direktora kluba, sad pretukli glavnog skauta

 Novi napad u Osijeku! Nakon što je propucan auto direktora kluba, sad pretukli glavnog skauta

Dvije su osobe u Osijeku u noći na četvrtak napale 25-godišnjaka, inače stranog državljana i sportskog djelatnika nogometnog kluba, izvijestila je osječka policija.

Jutarnji piše da je riječ o glavnom skautu NK Osijeka, Jamie Freemanu. Njemu su navodno dvojica mladića zadala nekoliko udaraca šakom nakon čega su pobjegli.

Mladi Osijekov skaut nakon napada je pozvao policiju i potražio pomoć u bolnici.

“U Kliničkom bolničkom centru Osijek oštećenom je pružena liječnička pomoć gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovoga događaja”, objavila je policija.

Vijest o novom napadu na člana NK-a Osijeka stiže dva tjedna nakon što je hicima iz vatrenog oružja izrešetan automobil novog sportskog direktora kluba Josea Bota. Bio je parkiran u prolazu dviju zgrada gdje stanuje i sam Boto, a na prednjem vjetrobranskom staklu na mjesto vozača ispaljeno je čak sedam hitaca.

Sve je prvi uočio Botov suradnik Alfredo Almeida, kojeg je Boto nedavno doveo na mjesto koordinatora omladinske škole. Za to vrijeme Bota je bio na kraćem godišnjem u Portugalu, dok se Almeida osavio njegov automobil gdje ga inače Boto parkira., prenosi net.hr