Nives Celzijus gola na zastavi za uspjeh ‘vatrenima’: ‘Ako to ne donese sreću, ne znam što će…’

Nives Celzijus gola na zastavi za uspjeh ‘vatrenima’: ‘Ako to ne donese sreću, ne znam što će…’

Najveća zastava krenula je u srijedu iz Crikvenice prema Berlinu. Kuma te zastave bila je uprava Nives Celzijus

Crikvenica je u srijedu bila sva u kockicama. Tamo je bio “ispraćaj” najveće hrvatske zastave, odnosno transparenta u kockicama, dugačkog 201 metar, a teškog više od stotinu kilograma. Bila je tamo, uostalom, kako i priliči, kuma te zastave, Nives Celzijus.

– I bila sam gola. Ako to ne donese sreću, ne znam što bi trebalo – kroz smijeh nam priča Nives.

Poslala je i fotografije. I štikle su bile u karakterističnim kockicama, nabavila je Nives sve za “vatrene” i sreću na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Zastava je kroz nekoliko hrvatskih gradova krenula prema Berlinu, gdje Hrvatska u subotu igra prvu utakmicu protiv Španjolske. Njezina “premijera” bila je na Svjetskom prvenstvu u Katru prije dvije godine. Zbog svoje veličine, ali i atmosfere kad “zagrme” tisuće naših navijača, najveća je atrakcija., pišu 24sata

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

– Jako sam ponosna što sam kuma ovoj zastavi. Nisam stigla u Katar, no nadam se da ću sad moći otići na koju utakmicu kad prođemo skupinu. Naravno, ako mi posao i ostale obaveze dopuste – rekla nam je Nives.

Redovito daje podršku našim najboljim nogometašima, tako je bilo i prije zadnjih nekoliko prvenstava, a s njih se Hrvatska vratila s medaljama. Odjeća je uz Nives uvijek usklađena, bila to crvena haljina ili samo ogrnuta u zastavu. No kako sama kaže, sve za sreću i uspjeh nogometne reprezentacije na još jednom velikom natjecanju.

– Naravno da se nadam još jednom velikom uspjehu ‘vatrenih’. Velika sam njihova navijačica, vjerujem u još jedan odličan turnir i veliki uspjeh – dodala je Nives.

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album