Tamara progovorila o priznanju da joj se sviđa Filip: ‘Kasnije mi je šapnuo što misli o tome…’

Tamara progovorila o priznanju da joj se sviđa Filip: ‘Kasnije mi je šapnuo što misli o tome…’

Bila je to jedna stvarno predivna priča koja na kraju nije ispala ljubavna, ali mogu reći da je bila posebna, rekla je Tamara iz ‘Braka na prvu’

Sociološki eksperiment ‘Brak na prvu‘ došao je svom kraju, a jedan od omiljenih parova ove sezone zasigurno su bili Tamara i Filip. Iako je njihov odnos bio samo prijateljski, gledatelji su navijali za njihovu ljubav. Tamara je naposljetku priznala da joj se Filip sviđa, pred kandidatima i ekspertima, a Filip nije reagirao na to. O njihovom odnosu je pričala za RTL.

– Počeo mi se sviđati kada su ostali kandidati bili u Slavoniji, a mi doma. Uz to što smo bili na svadbi, četiri dana proveli smo kod njega doma. Tada sam osjetila da mu se počinjem malo sviđati pa sam pustila kočnicu s osjećajima kako bih vidjela je li to istina – rekla je Tamara pa otkrila zašto ranije nije priznala Filipu da joj se sviđa.

Foto: RTL

– I sam je rekao da kada je prijatelj s djevojkama, one s vremenom počnu razvijati osjećaje pa kada to primijeti, prestaje biti prijatelj s njima da ne pate s obzirom na to da on ne želi ništa više od prijateljstva. Kako smo mi još uvijek bili u sociološkom eksperimentu, bilo me strah da se ne bi povukao i da se naš odnos u showu ne bi promijenio pa sam čekala da mu to kažem nakon snimanja, ali eto, stručnjaci su nas preduhitrili – kaže.

Kako kaže, ostaje vidjeti hoće li ostati u kontaktu i prijatelji kada eksperiment službeno završi. Tamara je otkrila i kako je Filip komentirao njeno priznanje.

– Nisam čula da je išta komentirao, vidjela sam da se nasmijao. Sada kada gledam, bilo je očito da se on meni sviđa, no i dalje sam imala dojam kako se stalno mene gura da to kažem pa sam, kada smo završili sa stručnjacima i sjedili na kauču, napomenula da nitko njega nije pitao jesam li se ja njemu svidjela te kako sam ja ostala bez odgovora. Na to mi je Filip šapnuo – reći ću ti poslije – ispričala je pa rekla što joj je šapnuo: ‘Sve super, sve pet, nije do mene, do njega je, on ne želi sada vezu i ne želi žrtvovati svoje slobodno vrijeme.’

Foto: RTL

Dodala je i kako su ju podržali i kandidati i produkcija jer ‘nije lako priznati da ti se sviđa netko tko ti ispočetka govori da te gleda samo kao prijatelja’.

– Mislim da je naš cijeli put bila jedna stvarno divna priča. Od toga da smo pokupili i naučili jedan od drugoga stvari koje su nam bile boljka do toga da smo stvarno imali toplu energiju i super odnos. Naravno, sada smo vidjeli i stvari kojih nismo bili svjesni u svojem ponašanju pa treba na tome raditi. Ali bila je to jedna stvarno predivna priča koja na kraju nije ispala ljubavna, ali mogu reći da je bila posebna – zaključila je., prenosi 24sata.