Marylin Monroe zadivljujuću figuru dugovala je bizarnim prehrambenim navikama

Marylin Monroe zadivljujuću figuru dugovala je bizarnim prehrambenim navikama

MARILYN Monroe i danas slovi za najljepšu ženu svijeta. Bila je poznata po zadivljujućem izgledu i oblinama koje su osvajale obožavatelje diljem svijeta.

Monroe je preminula 1962., a njezin život i navike još uvijek izazivaju interes javnosti. Tiktokerica Marisa objavila je video u kojem otkriva što je glumica jela kako bi održala figuru.

“Iznenađujuće, bila je velika obožavateljica sirovih jaja koje je konzumirala ujutro”, podijelila je Marisa, zanimljiv detalj do kojeg je došla čitajući intervju koji je Monroe 1952. dala časopisu Pageant.

Zvijezda je u tom intervjuu objasnila da prije jutarnjeg tuširanja zagrije šalicu mlijeka u koju doda dva sirova jaja te ih umuti vilicom. Nakon toga uzima multivitamine.

Za večeru je jela odrezak, janjeće kotlete ili jetrica uz nekoliko sirovih mrkvi. Izjavila je da je sve namirnice nabavljala na tržnici.

Marilyn Monroe, rođena kao Norma Jeane Mortenson, glumila je u nekoliko filmova, kao što su Some Like It Hot, Gentlemen Prefer Blondes i The Seven Year Itch. Udavala se tri puta te je preminula sa samo 36 godina od akutnog trovanja barbituratima., prenosi Index.hr