Idite, Luka spava: U kasne noćne sate stigli pred hotel pa tražili Modrića, morao reagirati i HNS-ov šef za sigurnost

Idite, Luka spava: U kasne noćne sate stigli pred hotel pa tražili Modrića, morao reagirati i HNS-ov šef za sigurnost


Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u njemačku bazu Neuruppin za Europsko prvenstvo izazvao je euforiju među navijačima.

Na otvorenom treningu skupilo se pet tisuća navijača, druženje je potrajalo čak sat i pol, a na kraju je Luka Modrić odradio set fotografiranja i potpisivanja autograma.

Dio navijača stigao je i pred hotel u kojem su smješteni hrvatski nogometaši, a posebno su uporni bili Modrićevi obožavatelji, koji su stigli sa svih krajeva svijeta. Podijelio je nekoliko autograma i povukao se u hotel, no neki nisu odustajali.

Strpljivo su čekali da se Luka pojavi i podijeli im autogram, a čak je morao reagirati i HNS-ov šef sigurnosti Jurica Jurjević, koji je pokušao navijačima objasniti da Luka ima trening, da se mora odmoriti.

Zamolio ih je da se raziđu, ali nisu se tek tako predali. Čekali su sve do ranih jutarnjih sati, ali, naravno, nitko se nije pojavio, tako da su se na kraju morali povući.

Reprezentativci i stožer posve očekivano žele što veći mir prije utakmice Hrvatske i Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu, koja se igra ove subote od 18 sati, piše gol.hr.