Tri motorista poginula, jedan se bori za život u bolnici

Tri motorista poginula, jedan se bori za život u bolnici

Foto: POLICIJA / Teška prometna sinoć u Međimurju/ILUSTRACIJA

Tri su motociklista smrtno stradala, a jedan se bori za život u teškim nesrećama tijekom subote, izvještavaju iz policijskih uprava.

Sinoć oko 21.40 sati u Velikom Korenovu kod Bjelovara “došlo je do prometne nesreće između osobnog automobila i motocikla kojom prilikom je smrtno stradao motociklist”. Detalji nesreće još nisu poznati.

U subotu rano ujutro pak poginuo je motociklist (55) kod mjesta Pađani, izvijestila je šibensko-kninska policija. Motociklist je u nepregledom zavoju izgubio nadzor te udario u zaštitnu metalnu ogradu. Na mjestu je preminuo.

Kod Bosiljeva je u subotu oko 19 sati motociklist preminuo u vozilu hitne pomoći nakon što je izletio van kolnika u mjestu Fratrovci.

Isti dan oko 18 sati u međimurskom mjestu Mačkovcu teško je stradao 30-godišnji motociklist koji se bori za život u bolnici. On je u zavoju izgubio nadzor, izletio s ceste te se zabio u nepropisno parkiran automobil na pješačko-biciklističkoj stazi.

Potom udara u dvorišnu ogradu obiteljske kuće te se odbija na kolnik, gdje se zaustavio. U čakovečkoj bolnici kažu kako je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život., doznaje danica