Ovo ne smijete propustiti! Izgubio na izborima, pa izvrijeđao glasače: “Pa jeste vi normalni? Sram vas bilo!”

Ovo ne smijete propustiti! Izgubio na izborima, pa izvrijeđao glasače: “Pa jeste vi normalni? Sram vas bilo!”

Mislav Kolakušić poručio je građanima da se trebaju sramiti zbog svojih glasova na europskim izborima i najavio kandidaturu za predsjednika Republike.

Mislav Kolakušić jedan je od gubitnika izbora, možda čak i najveći. Dobio je tri posto glasova, propustio je aktivirati saborski mandat, a kako se sada čini, nije osvojio ni mjesto u Europskom parlamentu.

S njim je razgovarala reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid.

“Ja bih čestitao građanima Hrvatske da su uspjeli poslati uz taj nadljudski trud, 12 HDZ-ovih i SDP-ovih zastupnika da volontiraju u Europskom parlametnu jer bi stvarno bilo glupo da netko tamo ode za veliku plaću. Oni će tamo lijepo volontirati. Cijela je Europa rekla ‘idemo u suverenizam’, a Hrvatska je rekla ‘idemo u idiotizam'”, komentirao je izborne rezultate Kolakušić.

“Dragi građani, pa jeste vi normalni? I, kao ne biste vi htjeli imati male mirovine, pošteno zapošljavanje, poštene upise, i što pokažete na izborima? Ma sram vas bilo”, zaključio je Kolakušić, koji, podsjetimo, nije uspio drugi put ući u Europski parlament.

Na kraju je Mislav Kolakušić najavio borbu za predsjedničku fotelju, poljubio suprugu, kako ju je predstavio, buduću prvu damu, te poručio: “Građani će shvatiti koju su sramotu donijeli svojem narodu i državi.”, piše dnevnik.hr