Slavlje na setu omiljenih “Kumova”, dotjerani glumci nazdravili i poručili: “Ovo nije zbogom, nego doviđenja!”

Slavlje na setu omiljenih “Kumova”, dotjerani glumci nazdravili i poručili: “Ovo nije zbogom, nego doviđenja!”

Ekipa “Kumova” odlazi na kratku pauzu od snimanja serija, a tim su povodom nazdravili na setu.

Omiljena dramska serija ”Kumovi” trenutno je na pauzi od emitiranja, a glumci koji su utjelovili brojne živopisne likove mogu na zasluženi odmor od snimanja.

Tim je povodom dio glumačke ekipe nazdravio na setu, a fotografije je objavila Ecija Ojdanić, koju gledamo u ulozi Mirjane.

“Nama su već počeli školski praznici.. ali bili smo jako dobri. Snimili smo četvrtu sezonu, i dalje smo daleko najgledanija serija.. A dobili smo i nagradu na Story hall of fame.. Dovoljno razloga za nazdraviti, i nadati se da ovo nije zbogom, nego doviđenja!” napisala je Ecija uz fotografije na kojima pozira s Darijom Lorenci Flatz, Vedranom Mlikotom, Olgom Pakalović, Žarkom Radićem i Vladimirom Tintorom, a svi su se za ovu prigodu i dotjerali.

FOTO: INSTAGRAM

“Već mi nedostajete”, “Najbolja serija i divna ekipa, jedva čekam jesen”, “Jedina naša serija koju volim gledati, super ste”, “Užitak vas je gledati”, “Nema vas i nemamo što gledat”, “Jedva čekam nove epizode”, neki su od brojnih komentara obožavatelja.

Osim što su dovršili snimanje novih epizoda, ekipa iz “Kumova” proslavila je i nagradu Story Hall of Fame za najbolju TV seriju.

Dok serija uzima kratku pauzu, gledatelji se mogu prisjetiti dosadašnjih napetih trenutaka i emotivnih scena na digitalnoj platformi Nova Plus.

Produkcijski tim i glumačka postava zahvaljuju se vjernim gledateljima na podršci te obećavaju da će se serija vratiti s još većom dozom uzbudljivih obrata i humorističnih situacija., piše showbuzz.hr