Novu provokativnu fotografiju bujne Slavonke fanovi detaljno pregledavaju, pogledajte čime ih je zaintrigirala!

Novu provokativnu fotografiju bujne Slavonke fanovi detaljno pregledavaju, pogledajte čime ih je zaintrigirala!

Novu provokativnu fotografiju bujne Slavonke fanovi detaljno pregledavaju, pogledajte čime ih je zaintrigirala!

Claudia Rivier objavila je provokativnu fotografiju, uz koju je pratiteljima dala i jedan zadatak.

Slavonka Claudia River, o čijim su oblinama pisali čak i svjetski mediji, ne staje s provokacijama.

Sada je na Instagramu objavila svoju izazovnu fotografiju, uz koju je pratiteljima dala i jedan zadatak.

“Sakrila sam svoj broj na ovoj fotografiji. Možete li ga pronaći?” napisala je uz fotku na kojoj pozira u minijaturnoj ružičastoj haljini, a u prvom planu je njezin raskošni dekolte., prenosi showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Ne mogu se fokusirati na broj dok gledam tebe”, “Ne mogu naći tvoj broj, ali mislim da si ti za 10”, “Prekrasna Claudia”, “Toliko si slatka da se ne mogu koncentrirati na ništa drugo”, pisali su joj pratitelji, koji nisu uspjeli ispuniti zadatak.

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je i svjetsku popularnost.

“Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih… I dodatnih 30 kilograma”, napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Za naš portal otkrila je kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

“Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima”, kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Nedavno se doznalo i da je Claudia u braku, a kako izgleda njezin suprug pogledajte OVDJE.

Claudia je inače i vjerna navijačica naših Vatrenih, koje bodri u provokativnim navijačkim izdanjima, pa ne sumnjamo da će biti uz njih i na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. 

FOTO: CLAUDIA RIVER/INSTAGRAM