Naručio dva taksija, a onda doživio šok: Od centra Zagreba do Sesveta naplaćen mu nevjerojatan iznos

Naručio dva taksija, a onda doživio šok: Od centra Zagreba do Sesveta naplaćen mu nevjerojatan iznos

Muškarac se sa sedam članova obitelji vozio u dva vozila od centra Zagreba do Sesveta, što je udaljenost od oko 13 kilometara.

Žrtva prevare taksista u Zagrebu svoju priču podijelio je s redakcijom bosansko-hercegovačkog portala te ispričao kako je za vožnju od 13 kilometara morao platiti nevjerojatnih 254 eura.

Muškarac, državljanin BiH, ispričao je kako se sa sedmero članova obitelji u dva vozila vozio od Kačićeve ulice u centru grada do Karlovačke ulice u Sesvetama. Tu je vožnju platio 127 eura po vozilu, dok je inače cijena za tu udaljenost nešto manje od 17 eura.

Ta dionica na Boltu se plaća 16,5 eura u vrijeme kada je on s obitelji bio žrtva prevare. Cijena se i kod drugih usluga prijevoza kreću oko te svote, ovisno o stanju u prometu.

Nažalost, ovo nije prvi takav slučaj da se turiste i druge korisnike taksi prijevoza ‘dere’ na cijeni, naplaćuju im se nepostojeći nameti i manipulira taksimetrom.

Portal vijesti.ba svojim čitateljima savjetuje da koriste provjerene usluge taksi prijevoza i unaprijed provjere raspon cijena za određenu dionicu. Također, savjet je i da uvijek traže račun, i ako je moguće, plate karticom., piše dnevnik.hr