FOTO Mila Horvat u toplesu proslavila rođendan pa zaključala komentare

FOTO Mila Horvat u toplesu proslavila rođendan pa zaključala komentare

– Zahvalna na svakom iskustvu ,ljubavi i ljudima koje imam uz sebe, napisala je sportska novinarka u emotivnoj poruci uz crno bijelu fotografiju povodom 43. rođendana.

Jedna od najljepših domaćih novinarki, Mila Horvat, ovih dana slavi svoj 43. rođendan. Osim u društvu obitelji i prijatelja, voditeljica je ovu posebnu priliku obilježila i na svojim društvenim mrežama na kojima je prati velik broj ljudi. Prvo je objavila fotografiju iz djetinjstva, a potom je pratitelje počastila i jednim izazovnim prizorom.  

– Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima.. Zahvalna na svakom iskustvu ,ljubavi i ljudima koje imam uz sebe – napisala je sportska novinarka u emotivnoj poruci uz crno bijelu fotografiju na kojoj pozira razgolićena, dok strateška mjesta prekriva rukama. Zanimljivo, atraktivna voditeljica odmah po objavljivanju fotografije onemogućila je komentare. Sliku možete vidjeti na linku ispod.

FOTO: INSTAGRAM

Na fotografijama iz djetinjstva Mila pak pozira kraj torte, a uz fotke je samo kratko napisala: ‘Te lude 80-e… najljepše godine‘. Pratitelji iz svih djelova svijeta su joj u komentarima čestitali rođendan: – “Sretan rođendan Mila, lijep pozdrav iz Požege.”, “Sretan rođendan Mila od Melbourne, Australija” – pisali su., piše večernji

FOTO: INSTAGRAM