26 milijuna pregleda: Tip zamolio ljude da mu pomognu otplatiti studentski kredit

26 milijuna pregleda: Tip zamolio ljude da mu pomognu otplatiti studentski kredit

AMERIKANAC Jake Heisenburg objavio je viralan video u kojem je zamolio ljude da mu pomognu otplatiti studentski kredit. Jake je izračunao kako će se uspjeti riješiti duga ako 247 milijuna ljudi pogleda njegov video u trajanju od 60 sekundi.

No umjesto da učini nešto zabavno kako bi zadržao njihovu pažnju, Jake je jednostavno pozvao pratitelje da se druže s njim dok je jeo žitarice. 

“Nemam vam baš što ponuditi, ja sam samo tip s lošim brkovima”, rekao je pa počeo jesti žitarice, čekajući da video dosegne 60 sekundi. 

@jheisenburg

If you’re reading this just know I appreciate you. I’m so happy we could share this moment ❤️🥣 #fyp #studentloans #viral #cereal #icarly #spencershay #whynotdatemedotcom

♬ original sound – Jake | ⚕️Jheisenburg ⚕️

Iako nije uspio postići potreban broj pregleda, snimka je postala viralna te je prikupio 26.1 milijun pregleda i dobio više od 5.1 milijun lajkova, što je bilo dovoljno da otplati dio kredita, točnije 4200 dolara. 

Program Creator Awards 

Inače, Jake je iskoristio program Creator Awards koji je TikTok uveo kako bi omogućio zaradu pojedincima koji generiraju visokokvalitetan i originalan sadržaj. Da bi se video kvalificirao za program, mora ga u cijelosti snimiti i producirati sam kreator. Mora biti dugačak najmanje jednu minutu i imati najmanje 1000 pregleda te ne smije sadržavati nikakve reklame ili dezinformacije., piše Index.hr