Žanamari objavila fotografiju u provokativnom izdanju, prozirna haljina privukla je puno pozornosti pratitelja

Žanamari objavila fotografiju u provokativnom izdanju, prozirna haljina privukla je puno pozornosti pratitelja

Žanamari je nosila crnu haljinu čija je tkanina bila prozirna te po sebi imala kamenčiće žarkih boja. Ovakva tkanina naglasila je njezine obline što su primijetili i brojni pratitelji.

Naša pjevačica Žanamari Perčić poznata je po tome što puno trenira te oduševljava svojom linijom, a sada to dvoje spojila i oduševila pratitelje fotografijom. Žanamari je pozirala u uskim tajicama koje su naglasila njezine obline, a pokazala je i trbuh jer top koji je nosila nije pokrivao taj dio tijela. „Jako dobro ti stoji“, „Predivna si“, „Slatka si“, pisali su joj pratitelji koji su je malo poslije toga mogli vidjeti i u još jednom vrućem izdanju.

Naime, Žanamari je najavila izlazak svoje nove pjesme, a otkrila je i kakvu je kombinaciju nosila na snimanju spota. Žanamari je nosila crnu haljinu čija je tkanina bila prozirna te po sebi imala kamenčiće žarkih boja. Ovakva tkanina naglasila je njezine obline što su primijetili i brojni pratitelji. Osim toga, Žanamari je imala raspuštenu kosu koju je blago uvila. „Lijepa si“, „Sviđa mi se to što nosiš“, „Extra izgledaš“, „Nevjerojatno“, pisali su joj pratitelji. , piše večernji

ŽANAMARI/INSTAGRAM