Varao me pa sam mu pronašla svoju kopiju. Sad nas 3 dijelimo krevet i nikad nismo bili sretniji

Varao me pa sam mu pronašla svoju kopiju. Sad nas 3 dijelimo krevet i nikad nismo bili sretniji

Kako bi spasila svoj brak, Tehmeena Quintana s Long Islanda u svoju je postelju pozvala treću ženu koja je njena potpuna kopija. Muž joj je bio nevjeran, ali Kyrah je promijenila sve i Bryant više ne gleda druge…

Bryant i Tehmeena Quintana s Long Islanda u SAD-u živjeli su skladno dok Bryant nije počeo biti nevjeran nakon tri godine braka. Očajna Tehmeena bila je voljna učiniti sve da spasi svoj brak s Bryantom pa je odlučila otvoriti njihovu vezu i u njihov dom i život dovesti svoju dvojnicu. 

– Bryant u prošlosti nije bio vjeran, a ja osjećam da trebate učiniti sve što je u vašoj moći da usrećite svog muškarca. Želim biti s njim do kraja života i što god mu je potrebno i što god njega čini sretnim ja ću to i učiniti – kazala je Tehmeena u emisiji Love Don’t Judge., prenose 24sata

Tehmeena je svoju dvojnicu pronašla putem društvenih mreža i pozvala ju da bude dio njihovog braka kako bi spasila svoju vezu sa suprugom.

– Osjećala sam se pomalo nesigurno dok smno tražili treću osobu za naš brak, ali znala sam da će to zadržati Bryanta. Tražila sam djevojku poput mene jer znam da se Bryantu to sviđa – priznala je Tehmeena.

Tehmeena je nakon iscrpne potrage pronašla australsku manekenku Kyrah Johnson. Dvije djevojke zaista u mnogo čemu nalikuju jedna na drugu, obje imaju bujne grudi i trepavice i isti stil oblačenja.

– U početku je sve krenulo kao prijateljstvo – kazala je Kyrah i otkrila da se odnos vrlo brzo promijenio u seksualni te da njih troje čak dijele i krevet.

– Kad izađemo u javnost uvijek nas pitaju jesmo li sestre ili možda blizanke – kazala je Kyrah. Dvije djevojke počele su nositi istu odjeću kako bi dodatno naglasile svoju sličnost.

Kyrah i Tehmeena osim supruga, dijele i Only Fans profil na kojem zajedno objavljuju provokativan sadržaj. Tehmeena je s vremenom otkrila da je biseksualna, a kaže kako je Kyrah bila upravo ono što im je nedostajalo.

Foto: screenshot/Youtube

– To nas je definitivno učinilo jačima. Ona je bila ta karika koja je nedostajala – kaže Tehmeena. Sretan je i Bryant koji je poručio kako se više ne planira upuštati u avanture izvan bračne postelje.