Pratiteljica prigovorila Lani zbog perike na nastupu. Pjevačica joj odgovorila

Pratiteljica prigovorila Lani zbog perike na nastupu. Pjevačica joj odgovorila

LANA Jurčević je na Instagramu objavila snimku s nedavnog nastupa u Mariboru u Sloveniji. Ispod objave su se nanizali brojni komentari, a jedna pratiteljica je pjevačicu pitala zašto je nosila periku.

“Život je tako lakši”, odgovorila joj je Lana.

“Možda, ali su tvoje tolike kvalitete da se vide iz aviona. Bolje nosi svoju kosu kakva god da je”, nadovezala se pratiteljica, a Lana je potom napisala: “Nitko nije savršen” i dodala emotikon srca.

Podsjećamo, Lani je ovo bio prvi nastup nakon što je u studenom prošle godine rodila kćer Maylu Lily. Pjevačica i njezin partner Filip nedavno su se pohvalili identičnim tetovažama koje su otkrile ime njihove kćeri. 

“Mama i tata sad imaju matching tattoos – ime naše male princeziceeee! Ime u obliku otkucaja srca… Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karakter ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo”, napisala je uz snimku tetoviranja., piše Index.hr