Ova djevojčica danas je mnogima jedna od najljepših domaćih voditeljica: Borila se s teškom dijagnozom

Ova djevojčica danas je mnogima jedna od najljepših domaćih voditeljica: Borila se s teškom dijagnozom

Mila Horvat navršila je 43 godine, a uz fotke je samo kratko napisala: ‘Te lude 80-e..najljepše godine’. Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan. Kasnije je objavila još jednu fotografiju uz koju je napisala status koji glasi – Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima… Zahvalna na svakom iskustvu, ljubavi i ljudima koje imam uz sebe.

Voditeljica Mila Horvat na Instagramu je objavila slike iz djetinjstva. Na fotografijama je kraj torte, a odlučila je upravo to objaviti jer joj je danas rođendan. Navršila je 43 godine, a uz fotke je samo kratko napisala: ‘Te lude 80-e… najljepše godine‘. Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan. Kasnije je objavila još jednu fotografiju uz koju je napisala status koji glasi – Jedan poseban dan uz posebnu poruku: Život se živi u svojoj koži, a ne u tuđim očima… Zahvalna na svakom iskustvu, ljubavi i ljudima koje imam uz sebe.

FOTO: MILA HORVAT/INSTAGRAM

Mila je nedavno povodom Majčinog dana koji se obilježava 12. svibnja u Hrvatskoj objavila fotografiju sa svojom majkom Milenom. Mama je njena velika podrška, a to je dokazala i posvetom u obliku statusa koju joj je napisala ispod fotke. “Majka je anđeo bez krila. Sretan Majčin dan!” napisala je voditeljica uz objavu. Mila i Milena pokazale su koliko su bliske, te su pozirale s osmijesima na licu. 
Horvat se prije nekoliko mjeseci nakon nekog vremena vratila na Instagram i objavila nove fotografije. Mila se pohvalila izdanjem sa svojeg zadnjeg voditeljskog angažmana na događaju Cro Athletics Gal, a fotografija je odmah dobila puno lajkova i komentara. , prenosi večernji