FOTO Valentina nije pronašla ljubav u showu, a danas potpuno drukčije izgleda i ima novu karijeru

FOTO Valentina nije pronašla ljubav u showu, a danas potpuno drukčije izgleda i ima novu karijeru

Ona je nedavno otvorila svoj kozmetički salon Vale beauty room. Salon se nalazi u Zagrebu, a bivša kandidatkinja odlučila se potpuno posvetiti svom salonu, te više ne radi kao njegovateljica.

Atraktivna Valentina Haramina iz Samobora sudjelovala je u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta ”Brak na prvu”, a nakon što je show završen, obožavatelje je nastavila oduševljavati fotografijama na društvenim mrežama. Valentina često mami uzdahe u izazovnoj odjeći, a zbog besprijekorne linije često je možemo vidjeti u mladenačkim izdanjima. Iako je Valentina zaključala Instagram, pa oni koji je ne prate ne mogu vidjeti njene objave, na Facebooku katkada objavi novu fotografiju i iznenadi obožavatelje showa.

VALENTINA HARAMINA/FACEBOOK

“Sretna sam u ljubavi”, kazala je Valentina za RTL.hr. Ona je nedavno otvorila svoj kozmetički salon Vale beauty room. Salon se nalazi u Zagrebu, a bivša kandidatkinja odlučila se potpuno posvetiti svom salonu, te više ne radi kao njegovateljica.
“Prije sam to radila uz posao njegovateljice, a sada sam se tome potpuno posvetila. Imam obvezu na svoje klijente od nula do 24. Uvijek ima posla. Uvijek se traže pedikura, manikura i trepavice”, izjavila je Valentina. Haramina se dosta promijenila od sudjelovanja u ‘Braku na prvu’. Naime, više nema kratku crnu kosu, već sada njeguje dužu frizuru.