Ćipe: ‘Hrvatskoj treba vojni rok, ne pride, to ćemo zabraniti. A Srbija neće u EU dok se nas pita’

Ćipe: ‘Hrvatskoj treba vojni rok, ne pride, to ćemo zabraniti. A Srbija neće u EU dok se nas pita’

Razrješenje Anje Šimprage, bivše potpredsjednice Vlade iz redova SDSS-a za njega je bio najljepši trenutak od dolaska na vlast

Nama govore da živimo u prošlosti, a oni mašu jugoslavenskim zastavama, a pojma nemaju da bi ih njihov drug Tito sve pohapsio i poslao na Goli otok da tamo paradiraju, rekao je saborski zastupnik Domovinskog pokreta (DP) Stipo Mlinarić Ćipe u ponedjeljak tijekom gostovanja u emisiji ‘Bujica’. Tijekom svog gostovanja dodirnuo se raznih tema, a jedna od njih je i gay pride., prenose 24sata

– Domovinski pokret učiniti sve da ubuduće zabrani gay pride – poručio je.

Razrješenje Anje Šimprage, bivše potpredsjednice Vlade iz redova SDSS-a za njega je bio najljepši trenutak od dolaska na vlast.

– U mjesec dana izbacili smo SDSS iz vlasti i spriječili dolazak ljevice u Banske dvore – ističe Ćipe.

– Da nije formiran Sabor, SDP i Možemo bi se dogovorili o zajedničkom nastupu na mogućim novim izborima i to bi značilo širenje zastava duginih boja iz Zagreba na cijelu Hrvatsku! Usporedo bi se širile i ove s petokrakom, jugo-okupatorske… – nastavlja.

Dotaknuo se i ‘trna u oku’, Milorada Pupovca.

– Nema nikakve šanse da Milorad Pupovac bude na čelu saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, kaže te dodaje kako bi uskoro trebali imati sastanak sa Ivanom Turudićem vezano za procesuiranja velikosrpskih ratnih zločinaca.

Za kraj je poručio da dok god je Domovinski pokret u Vladi u Hrvatskoj, Srbija neće ući u Europsku Uniju.

– Prvo moraju platiti ratnu odštetu, priznati agresiju na našu državu i tek tada mogu započeti razgovori o Poglavlju 23 – zaključio je.