Požega, Senj, Sljeme, Bedekovčina, A3. Crna statistika: U jednom danu poginulo je petero ljudi

Požega, Senj, Sljeme, Bedekovčina, A3. Crna statistika: U jednom danu poginulo je petero ljudi

Foto: POLICIJSKA UPRAVA / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom

U prometnim nesrećama danas je preminulo pet ljudi: Poginula su tri motociklista, jedan biciklist i jedan vozač quada, javlja 24sata.

Požeška policija nešto iza 19 sati zaprimila je dojavu o nesreći u šumi iznad naselja Kaptol. Došlo je do slijetanja quada te je mladi vozač smrtno stradao.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, radi se o mladom muškarcu koji je 2002. godište. Na mjestu nesreće slijedi policijski očevid.

Ove nedjelje na hrvatskim prometnicama život je izgubilo petero ljudi. U blizini Senja smrtno je stradao motociklist koji se sudario s autom oko 16 sati.

Juče oko 13.15 sati na Sljemenskoj cesti u Zagrebu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao biciklist. U Bedekovčini u Zagorju 24-godišnji motociklist je izgubio život nakon što je motorom sletio s ceste.

Juče ujutro, oko 5.30, na autocesti A3 kod Starog Petrovog Sela poginuo je 64-godišnji njemački državljanin koji je upravljao motociklom.

Do prometne nesreće je došlo tako što je 64-godišnjak izgubio nadzor nad motociklom nakon čega je pao na kolnik, a potom je udario u središnju odbojnu ogradu, pišu 24sata.