Osumnjičeni za ubojstvo male Danke odlučio je otkriti detalje: Gdje je tijelo djevojčice?

Osumnjičeni za ubojstvo male Danke odlučio je otkriti detalje: Gdje je tijelo djevojčice?

Poslije nešto više od dva mjeseca, Srđan Janković koji se branio šutnjom, na kraju je odlučio tužitelju u Zaječaru iznijeti detalje

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru, koje vodi istragu, za sutra, 4. lipnja, zakazano je saslušanje jednog od osumnjičenih za ubojstvo male Danke Ilić.

Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su dijete službenim automobilom JKP Vodovod, Bor, nedaleko od mjesta gdje je boravila s majkom i starijim bratom kobnog 26. ožujka, nakon čega je zadavljena i bačena na divlji deponij. Poslije nešto više od dva mjeseca, Srđan Janković koji se branio šutnjom, na kraju je odlučio tužitelju u Zaječaru iznijeti detalje koji bi mogli pomoći u istrazi da se konačno pronađe tijelo male Danke, javlja Telegraf.rs.

Inače, najstariji Dragijević, otac osumnjičenog za ubojstvo Danke, Dejan, pušten je 29. svibnja da se brani sa slobode nakon što je bio pritvoren zbog suučesništva u kaznenom djelu za koje tužiteljstvo još nema dokaza jer tijelo djevojčice nije pronađeno. Već neko vrijeme nije bio u obiteljskoj kući u Zlotu na čijoj je kapiji lokot. Gdje se nalazi Radoslav Dragijević i dalje se ne zna, što su potvrdile brojne novinarske ekipe koje su za njim tragale posljednjih dana nakon izlaska na slobodu.

Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Svetlana Dragijević, umrla je nedavno u svojoj obiteljskoj kući u Zlotu. Iznenada joj je pozlilo i umrla je u svojoj kući u kojoj je živjela sama od 4. travnja kad je policija uhitila njezinog sina Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić. Dva dana potom policija je uhitila njezinog supruga Radoslava, kao i mlađeg sina Dalibora. Dalibor Dragijević preminuo je u pritvoru.

Podsjetimo, za monstruozan zločin koji je potresao regiju osumnjičeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot koji su uhićeni 4. travnja kad su priznali da su djevojčicu udarili automobilom, ugušili je, a zatim se riješili tijela.

Na dan kada je malena Danka nestala, njezini roditelji vidjeli su osumnjičene u ulici u kojoj su dijete, kako su kasnije priznali, udarili automobilom. Roditelji i osumnjičeni bili su prisutni u isto vrijeme i u tužiteljstvu, pri svjedočenju, ali je Dankin otac nakon toga izjavio da nisu gledali tko sjedi iza njih. Osumnjičeni su, pak, i sami sudjelovali u potrazi za Dankinim tijelom., prenosi net.hr