Nikolina Pišek muči se s uređenjem vile: Rekli su da će sve biti u redu. Lagali su me

Nikolina Pišek muči se s uređenjem vile: Rekli su da će sve biti u redu. Lagali su me

NIKOLINA Pišek otkrila je da renoviranje njezine vile u Zagrebu traje znatno duže nego što je planirano. Voditeljica je u objavi na Instagramu otkrila kako je izgledao proces selidbe i uređenja vile koju je kupila sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

“Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne vjerujte nikome tko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate što? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, namještam, živim u prostoru koji polako osjećam i rađaju mi se nove ideje i vizije”, napisala je u objavi.

Photo: Instagram

“I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome uljepšam život. Obožavam ljepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u suvremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavnima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji”, dodala je.

“Volim ovaj posao, volim proces, bol, borbu…”, zaključila je Pišek.

Vila se na Index Oglasima prodavala za 1.7 milijuna eura

Podsjetimo, Nikolinina vila je 2022. godine osvanula i na Index Oglasima, ali je u oglas u međuvremenu istekao. Svoju luksuznu vilu u podsljemenskoj zoni prodavala je za spomenutih 1.7 milijuna eura. Kuća ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata koja je izgrađena 2012. godine. Otvorenog je tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom, izlazom na bazen, ima 3 spavaće sobe i prostor za osoblje., piše Index.hr