Klara iz ‘Ljubav je na selu’ objavila kakav je skupocjeni nakit dobila na poklon: Ljubav

Klara iz ‘Ljubav je na selu’ objavila kakav je skupocjeni nakit dobila na poklon: Ljubav

Na Instagram storyju objavila je video u kojem je pokazala kako je dobila Cartierovu narukvicu te je pokazala prstenje na lijevoj ruci i napisala je: Ljubav

Gledatelji su Klaru Perko upoznali u showu “Gospodin Savršeni”, a onda smo je gledali i kao kandidatkinju 16. sezone ‘Ljubav je na selu’. Klara je bila na farmi Ante Munitića i zajedno su u showu išli i na romantično putovanje, ali njihova romansa nije opstala jer se Ante zaljubio u drugu. Iako je bila razočarana ovakvim razvojem događaja, Klara nije izgubila vjeru u ljubav što pokazuju i njezine nove objave na Instagramu gdje se pohvalila poklonima koje je nedavno dobila. 

Na Instagram storyju objavila je video u kojem je pokazala kako je dobila Cartierovu narukvicu te je pokazala prstenje na lijevoj ruci i napisala je: Ljubav. U drugom je storyju pokazala i veliki buket crvenih ruža koji je dobila. Klara, koja živi u Njemačkoj ispričala je početkom ove godine kako je u vezi s jednim bogatim njemačkim poduzetnikom i dodala je kako je tijekom sudjelovanja u ovom showu njihova veza bila na pauzi, ali sada su opet zajedno.

– Ljubav sam našla prije dvije i pol godine, on je moja srodna duša. Naša veza nije baš ‘normalna’. Moj čovjek je nasljednik jednog svjetskog brenda, zato ne volim objavljivati naše zajedničke fotografije niti iznositi njegove privatne stvari. No, zajedno smo od 2. lipnja 2021. godine, a prošlog ljeta smo imali kratku pauzu – ispričala je Klara za Story. U nastavku je ispričala kako njihova veza nije jednostavna baš zbog činjenice što je njezin odabranik nasljednik jednog svjetskog brenda. Odgovorila je i na pitanje zašto im je veza bila na pauzi.  Imali smo pauzu jer sam ja od njega tražila neke stvari – ispričala je Klara.

Rodom je iz Hrvatske, a živi u Njemačkoj i kada se prijavila u show “Ljubav je na selu” priznala je da su joj kao gradskom djetetu poslovi na farmi nepoznanica, ali bila je spremna uhvatiti se u koštac s takvim poslovima. Prije dvije godine je Klara je podijelila informaciju kako je operirala nos u Düsseldorfu i učinila je to, kako je sama rekla zbog problema s disanjem i pričala je nazalno. Nakon operacije i oporavka ispričala je koliko je zadovoljna rezultatom.

Također, napominje se kako za vrijeme kretanja unatrag na vozilu moraju biti uključeni svi pokazivači smjera, nešto što se uči u autoškoli, ali se brzo zaboravlja. Dodaje se da, kad se vozač kreće vozilom unatrag, dužan je kretati se onom stranom kolnika kojom se do tada kretao vožnjom unaprijed te je dužan propustiti vozilo koje dolazi iza njegova vozila. Tko se ne bude pridržavao gore navedenog riskira novčanu kaznu u iznosu od 30 eura., prenosi večernji