Neprepoznatljiva je nakon što je u showu izgubila više od 60 kg, a sada otkrila još jednu veliku promjenu u životu

Neprepoznatljiva je nakon što je u showu izgubila više od 60 kg, a sada otkrila još jednu veliku promjenu u životu

Nedavno je objavila da je bila na Braču, a javila se i iz Međugorja. Nina se potpuno promijenila nakon showa, pa danas ima plavu boju kose, a prema slikama na njenim društvenim mrežama čini se da je izgubila i dodatne kilograme nakon finala. Sada je otkrila da na Braču nije bila samo kratko zbog odmora, već se tamo preselila.

Sinjanka Nina Bandić jedna je od finalistica RTL-ove emisije “Život na vagi” u kojoj je sve oduševila svojom transformacijom. Na prvom vaganju Nina je imala 136,2 kilograma, a na finalnom 73,9 kilograma, što znači da je izgubila 62,3 kilograma. Nina ne posustaje nakon završetka showa i često objavljuje fotografije iz šetnji. Nedavno je objavila da je bila na Braču, a javila se i iz Međugorja. Nina se potpuno promijenila nakon showa, pa danas ima plavu boju kose, a prema slikama na njenim društvenim mrežama čini se da je izgubila i dodatne kilograme nakon finala. Sada je za RTL.hr otkrila da na Braču nije bila samo kratko zbog odmora, već se tamo preselila.

FOTO: INSTAGRAM

 “Nekako je to sve ispalo sasvim slučajno. Pružila mi se prilika za rad na Braču i privukao me sam princip rada vrtića… To sam vidjela kao priliku za dodatno kvalitetno oblikovanje sebe kao odgojiteljice i mjesto gdje bih mogla dosta toga naučiti pa sam se odlučila preseliti na Brač”,  rekla je ova bivša kandidatkinja. 
Ranije je podijelila i selfie koji je oduševio njezine pratitelje. “Prihvati sebe, voli sebe i nastavi naprijed. Ako želiš letjeti, moraš se odreći onoga što te opterećuje”, napisala je Nina u opisu fotografije. “Prekrasna”, “Wow. Druga osoba. Predivna”, “Odlična promjena”, poručili su joj pratitelji., piše večernji