Žena tvrdi da muškarci stalno flertuju s njom u teretani: ‘Kada se okrenem, šokiraju se’

Žena tvrdi da muškarci stalno flertuju s njom u teretani: ‘Kada se okrenem, šokiraju se’

U nedavnom TikToku, snimljena je s leđa, a na sebi ima kratke hlače za teretanu i sportski grudnjak, dok muškarac pokušava razgovarati

Ako vas je ikada netko promatrao dok vježbate u teretani ili vam je prišao dok ste pokušavali raditi na svojoj liniji, onda znate koliko neugodna i dosadna ta situacija može biti. Teško da je najbolje vrijeme da počnete čavrljati s nekim kada je mokar od znoja i još ima još 2 seta čučnjeva za napraviti, a budan je od 6 ujutro, piše Mirror. 

Međutim, jedna fitness entuzijastica po imenu Maria ostavila je mnoge u šoku nakon što je otkrila veliko iznenađenje koje će pokazati ako joj itko pokuša prići u teretani.

Poznata kao Mashas Peaches online, Maria je online fitness trenerica koja je prikupila nevjerojatnih 748.000 pratitelja zahvaljujući svojim iskrenim vlogovima i trikovima u teretani. U nedavnom TikToku, snimljena je s leđa, a na sebi ima kratke hlače za teretanu i sportski grudnjak, dok muškarac pokušava razgovarati.

“Oprostite, gospođice. Dolazite li često ovamo?” pita on, ali tek kad se Maria okrene, možete vidjeti da je u visokoj trudnoći s blizancima. “Oh, dobro onda”, dodaje muškarac. Marijini dječaci trebaju se roditi ovog ljeta, a njezin veliki trudnčki trbuh praktički je nevidljiv straga.

Stotine zabavljenih gledatelja pohrlili su u komentare kako bi podijelili svoje reakcije – priznajući da su i oni bili šokirani otkrićem. “Nikada ne bih pogodio”, napisala je jedna osoba. Drugi se složio, komentirajući: “Wow, ni ja to nisam očekivao.”

Treća je korisnica dodala: “Voljela bih da sam tako izgledala od iza tijekom trudnoće – a imam samo jedno dijete. Izgledate fantastično” Dok se četvrti našalio: “Moja vilica je pala na pod.”, prenosi večernji list