Novi detalji strašne nesreće na A3: Poginuli mladić (24) i djevojka (21), dijete (2) teško ozlijeđeno

Novi detalji strašne nesreće na A3: Poginuli mladić (24) i djevojka (21), dijete (2) teško ozlijeđeno

U sudaru teretnog i osobnog vozila na A3 dvije osobe su poginule, a jedna osoba je ozlijeđena.

Dvije osobe izgubile su život, a još je jedna ozlijeđena u prometnoj nesreći na A3 koja se dogodila u petak oko 15 sati. 

U sudaru koji se dogodio između čvora Okučani i Novska sudjelovali su teretno i osobno vozilo. Ozlijeđena osoba prevezena je u bolnicu u Novu Gradišku. 

U nesreći su poginuli 24-godišnji mladić i 21-godišnja djevojka. U automobilu je bilo i dvogodišnje dijete koje je s teškim ozljedama prevezeno u bolnicu.

“Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo tako da je vozač osobnog automobila, upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, pri čemu su on i putnica (u osobnom automobilu smrtno stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede”, priopćili su iz DORH-a. 

Kako doznaje 24sata dvogodišnje dijete koje je teško stradalo u prometnoj nesreći na A3 ima teške ozlijede, ali je prema informacijama od doktora stabilno.

Dijete je, podsjetimo, prvo prebačeno u novogradišku bolnicu gdje su ustanovljene ozljede više organskih sustava, te je hitno prevezeno u KBC Zagreb.