Tata je zamislio o čemu bi njegov dvogodišnjak pričao da ima podcast. Video je hit

Tata je zamislio o čemu bi njegov dvogodišnjak pričao da ima podcast. Video je hit

JESTE li se ikada zapitali kako bi izgledao podcast vašeg djeteta? To pitanje zaintrigiralo je komičara Tylera Champagnea. Ovaj kreator sadržaja zamislio je o čemu bi njegov dvogodišnji sin pričao da je pred njim mikrofon, a video je postao hit i skupio milijune pregleda na društvenim mrežama.

Komičar je u satiričnom videu točno prikazao život malog djeteta.

“Noćima ne spavam. Spavanje je za starije ljude, poput mojih roditelja u tridesetima”, rekao je na početku.

Potom je počeo opisivati što je doručkovao.

“Polizao sam bobicu grožđa. To je sve što trebam. Ne trebam hranu. Hrana je gubljenje vremena. Kad poližem bobicu grožđa, dobijem dovoljno energije da mučim roditelje cijelo jutro”, našalio se.

Tyler je govorio i o bitkama koje djeca vode s roditeljima oko odijevanja, a hvaljena psihologinja, Shefali Tsabary, pohvalila je njegov komičan pogled na roditeljstvo iz perspektive djeteta.

“Problemi u ponašanju nisu loši, već otkrivaju dublju, skrivenu potrebu. Tylerov video je komičan podsjetnik da pokušamo shvatiti srž stvari”, pojasnila je.

Mnogi su roditelji komentirali da video “savršeno prikazuje njihovu djecu”, što je jasan podsjetnik da majke i očevi iz čitavog svijeta vode iste borbe., piše Index.hr