Budući mladenci šokirali goste. Objavili svojih 15 strogih pravila: ‘Ovo je suludo!’

Budući mladenci šokirali goste. Objavili svojih 15 strogih pravila: ‘Ovo je suludo!’

Photo by Jonathan Borba on Unsplash/ilustracija

Popis, predstavljen na crnoj pozivnici s mjehurićima u boji šampanjca, zaprepastio je mnoge

Jedan par mladenaca kritiziran je jer su izdali popis od 15 strogih pravila za svoje goste na vjenčanju, uključujući upute da “nikada ne sjednu”. Budući mladenci podijelili su bizarne smjernice na svojim pozivnicama za vjenčanje, što je otkrio korisnik Reddita koji nije bio nimalo impresioniran zahtjevima, piše Mirror.

To je također uključivalo umjerenu konzumaciju alkohola, pravilo da ne smiju premještati stolice, te suzdržavanje od davanja bilo kakvih velikih osobnih najava. 

Popis, predstavljen na crnoj pozivnici s mjehurićima u boji šampanjca, također je uputio goste da koriste određeni hashtag kada objavljuju fotografije događaja na društvenim mrežama i da ne stanu na put službenom fotografu. Naslovom objave “Bridezilla/Groomzila”, nezadovoljni korisnik Reddita je napisao: “Da mi je netko ovo poslao, jednostavno ne bih otišao.”

Sveobuhvatan popis je glasio:

  1. Ovo je veliki dan od (ime) i (ime), a ne vaš.
  2. Ne stajte na put fotografima.
  3. Odjeća je CRNA i/ili ZLATNA, a ne plava, crvena, zelena i nikako BIJELA.
  4. Ne premještajte sjedala, raspored sjedenja imamo s razlogom.
  5. Ako niste uložili novac za vjenčanje, zadržite za sebe ono što smo mi “trebali ili mogli ste”. Vaše mišljenje je nebitno.
  6. Umjereno pijte.
  7. Bez velikih najava ili prijedloga.
  8. Ako ne možete podnijeti ili vam se ne sviđa glazba koja se pušta, jednostavno idite kući. Ovo je proslava, a ne sprovod.
  9. Ovo je tip događaja 99′ i 2000’s’, tako da će biti svakakvog plesanja.
  10. Koristite hashtagove s našim imenima kada objavljujete slike.
  11. Nemojte sjediti cijelu noć.
  12. Nema pića izvana. Ako vas uhvate, bit ćete ispraćeni.
  13. Vratite se na pravilo #1.
  14. Mlada i mladoženja su rekli što su rekli!
  15. Još jednom pogledajte gornja pravila.

Korisnici Reddita brzo su osudili popis pravila para, a mnogi su rekli da bi odbili poziv.”Iskreno, dress code mi je dovoljan da ovo pristojno odbijem”, komentirala je jedna osoba. “Ne smetaju mi ​​prijedlozi što se tiče odjeće, ali kao gošća neću kupiti novu garderobu za vjenčanje. Pogotovo, ako nikada ne nosim jednu od samo dvije dopuštene boje.” Drugi se uključio: “Ni ja ne bih išao. Većina tih pravila je zdravorazumska, ali ako ih moraš upisivati ​​za ljude, onda si neka vrsta čudaka. I budući da ne plešem, vjerojatno bih sjedio cijelu noć, i imam pravo na to.” 

Treći se ljutio: “Ovo je suludo. Ako su vaši gosti toliko loši da im se mora reći da ne nose bijelo i ne ponašaju se ludo, možda su vam potrebni bolji prijatelji. Ali vo su vaši gosti – možda ih nemojte ukoravati kao zločestu djecu prije nego što počine bilo kakav prijestup. Ne daj Bože da se pusti pogrešna pjesma ili da netko ne sjedne na mjesto koje ste im dodijelili” A četvrta je ponudila svoj sličan primjer: “Zašto bi itko pristao na tu glupost, nije mi jasno! Moja prijateljica ne ide na vjenčanje svog unuka jer je jedno pravilo da sve žene moraju nositi haljine i štikle, cipele nisu dopuštene. Ona ima 68 godina i teško je ozlijedila stopalo prije 4 mjeseca, ali oni neće napraviti iznimku.”, prenosi večernji