Prve snimke Meline Đžinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

Prve snimke Meline Đžinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

Melina Džinović viđena je prvi put nakon razvoda od Harisa Džinovića, srpski fotografi uhvatili su je dok nije znala da ju snimaju.

Dok cijela regije i dalje bruji o razvodu Meline i Harisa Džinovića, ekipa “Paparazzo lova” sada je uhvatila Melinu dok se kretala po Beogradu i to u ne baš najboljem svjetlu.

FOTO: INSTAGRAM

Naime, Melina je svojim skupocjenim automobilom kršila prometna pravila pa je tako prvo prošla kroz crveno svjetlo, a zatim se i parkirala nasred ulice, prenosi Blic.

Videonovinari snimili su Melinu i dok je bacala smeće kroz prozor automobila, a dok je uživala u kafiću s prijateljicama, nije marila za to što joj auto stoji na nepropisnom mjestu.

Sve to, pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Haris i Melina rastali su se nakon 22 godine braka. Ona se o razvodu nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje zbog čega je postao i tema sprdnje.

FOTO: INSTAGRAM

“Ja sam javna ličnost, prema tome moraju me preferirati i muškarci i žene. I znaš što je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilirana. Ljudi se žele slikati, zagrliti, žele da potpišeš autogram, žele te dodirnuti, razgovarati s tobom… To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila što je moje zanimanje. Rekao sam joj: ”Hoćeš li da prekinem karijeru pa da budem trafikant, da jedemo paštetu umjesto lososa?'” rekao je Haris na Prvoj televiziji.

Haris i Melina zajedno imaju kćer Đinu, koja je majku otpratila na Instagramu, ali ju je kasnije i ponovo zapratila, i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

FOTO: INSTAGRAM