Kolinda Grabar-Kitarović nije zaboravila čestitati Dan državnosti: Evo što je poručila uz zastavu Lijepe naše!

Kolinda Grabar-Kitarović nije zaboravila čestitati Dan državnosti: Evo što je poručila uz zastavu Lijepe naše!

Povodom obilježavanja Dana državnosti na društvenim mrežama bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je svoju čestitku.

Kolinda Grabar Kitarović na svom Facebook profilu čestitala je Dan državnosti. Uz fotografiju hrvatske zastave, građankama i građanima uputila je najljepše želje.

“S ponosom i dubokom zahvalnošću što smo svoji na svome, proslavimo danas Dan državnosti Republike Hrvatske! Prisjećamo se trenutaka kada smo prije 34 godine, 30. svibnja 1990., započeli put prema izgradnji suverene i demokratske države. Nikada nećemo zaboraviti hrabrost i odlučnost svih onih koji su se borili za našu slobodu i nezavisnost, ponosni na našu povijest i s vjerom u svjetlu budućnost naše domovine. Živjela Hrvatska!”, napisala je bivša predsjednica Hrvatske.

Uz fotografiju hrvatske zastave, građankama i građanima uputila je najljepše želje. Poznato je da je bivša predsjednica velika ljubiteljica Hrvatske i njenih obilježja, a redovno prati i ne propušta uspjehe naših državljana., prenosi N1