Šest iznenađujućih stvari koje gosti prvo primijete u vašem domu

Šest iznenađujućih stvari koje gosti prvo primijete u vašem domu

Bez obzira na to koliko ste sati proveli pospremajući vaš dom, ponekad zaboravite očistiti neka mjesta ili predmete. Stoga, ne bi bilo loše znati koje su to stvari koje gosti primijete prilikom dolaska u vaš dom.

Portal Signature Maids podijelio je šest iznenađujućih stvari kojima biste se trebali posvetiti prije nego što vam netko pozvoni na vrata.

Miris kuće

Miris kuće je, uglavnom, prva stvar koju gosti primijete kada ulaze u vaš dom.

Prvi dojam vaših gostiju može biti lijep ili neugodan. Ako imate kućne ljubimce, teži je zadatak održavati vaš dom svježim i čistim, ali ipak nije nemoguće.

Dlake kućnih ljubimaca

Ukoliko imate dlakave kućne ljubimce, gosti bi mogli primijetiti da li je vaš namještaj prekriven dlakama.

Možda vama neće smetati sjediti na namještaju prekrivenom dlakom vašeg ljubimca, ali velike su šanse da se vaši prijatelji zbog toga ne osjećaju tako opušteno, prenosi Klix.

Nemate osnovne potrepštine

Gosti mogu zatražiti hladnu vodu ili koristiti vaš toalet, a za to vrijeme će primijetiti jesu li osnovne potrepštine dostupne ili ne.

Nitko vas ne bi trebao osuđivati ​​po mirisu ili brendu sapuna koji koristite u toaletu, ali važno je da sapun postoji, kao i čist ručnik za sušenje ruku i toaletni papir.

Čistoća vaše kupanice

Dok su gosti u vašoj kupaonici i koriste toaletni papir i sapun, primijetit će ima li tu ima nekih gadnih mrlja ili je stražnja strana ormarića prekrivena prašinom i crnim dlačicama. Ovakve gadne stvari mogu se dogoditi u kupaonicama koje su prošle samo tjedan ili dva bez dubinskog čišćenja.

Koliko nereda može stati u jednu kuću

Naš mozak odmah prepoznaje nered, što znači da vaši gosti primjećuju ako je vaš dom pretrpan, čak i ako je riječ o malom neredu.

Obično taj nered stvara dojam da je dom pun prašine i prljavštine.

Čist ulaz

Ulaz je mjesto gdje vaši gosti ulaze i izlaze, to je prva i posljednja stvar koju vide i ostavlja veliki dojam.

Ako je vaš ulaz pretrpan, prašnjav, smrdljiv ili neuredan, čak i ako je ostatak vašeg doma čišći ili manje pretrpan, ostavit ćete loš dojam., piše N1.