Pet knjiga o psima koje bi se mogle svidjeti vašem djetetu

Pet knjiga o psima koje bi se mogle svidjeti vašem djetetu

ODRASTANJE s psom nešto je s čime se susreću mnoga djeca. Vrlo često upravo četveronožni suputnik njihov je najbolji prijatelj od malih nogu. Upravo zbog toga, sasvim je prirodno da roditelji i djeca žele naučiti što je više moguće o svom prijatelju koji ne govori. Kako im on ne može reći što želi ili što ga muči, osmišljene su brojne knjige putem kojih djeca mogu učiti o psima.

Za vas smo pronašli pet knjiga o psima uz koje će vaša djeca naučiti mnoge zanimljivosti i još više cijeniti svog krznenog prijatelja.

Ludi za psima, Hanna Porter

Prekrasno ilustrirana knjiga s 50 prozorčića, koje će dijete moći otvarati i pritom saznavati kada je pas sretan, koju pasminu vidi na slici ili koji je pas najveći na svijetu. U knjizi ćete pronaći i informacije o poznatim psima koji su se upisali u povijest, ali i naučiti mnogo o ponašanju svake pasmine.

Lukavi Žak, Vitomir Spasović (iz serijala Priče o psima)

Lukavi Žak samo je jedna od knjiga iz ovog uzbudljivog serijala koji prati život i događaje u životima psećih junaka. Žak je francuski buldog koji se obožava maziti i biti u centru pažnje. Ipak, on je mnogo više od toga – spasio je svoje vlasnike od provalnika. Kako? Morat ćete nabaviti knjigu!

Slikovna enciklopedija pasa, Joan Palmer

Prekrasna enciklopedija namijenjena je malima i velikima, u kojoj možete pronaći sve vrste pasa! U knjizi se nalaze brojne stručne upute o 235 psećih vrsta. Ova će vas knjiga odvesti na putovanje na kojem ćete saznati koja pasmina dolazi iz koje zemlje svijeta, koja su njezina glavna obilježja i kako se skrbiti o njoj.

Putovanje jednog psa, W. Bruse Cameron

Nezaboravni klasik, pretočen i u svjetski poznati film, ulit će vam toplinu u srce, nasmijati vas i rastužiti – da biste na kraju otkrili kako vam je upravo to trebalo! Buddy je dobar psić koji će proživjeti nekoliko života i upustiti se u bezbroj avantura. Knjigu opisuju kao roman o nadi, ljubavi i odanosti – svemu onome što karakterizira čovjekovog najboljeg prijatelja.

Jakob i pas, Liv Frohde

Topla priča o ljubavi, tuzi i prihvaćanju drugoga. Dječak Jakob ostao je bez voljenog ljubimca, a pas bez svoje gospodarice. Prije nego što se međusobno pronađu, oboje će proći kroz različite kušnje. Izvrstan je to roman koji ćete djetetu moći čitati pred spavanje., piše Index.hr