Luka Modrić dobit će rekordnu premiju ako osvoji Ligu prvaka. Hrvatu se smiješi pravo bogatstvo

Luka Modrić dobit će rekordnu premiju ako osvoji Ligu prvaka. Hrvatu se smiješi pravo bogatstvo

Liga prvaka bi u Madrid donijela iznos od oko 150 milijuna eura, a za to moraju dobiti njemačkog predstavnika u subotu, dvoboj počinje od 21 sat.

Španjolski i europski velikan Real Madrid osvojio je 36. naslov prvaka Španjolske, a uz to su uzeli španjolski Superkup te ušli u finale Lige prvaka protiv Borussije, pa se stoga može reći da je ovo bila jako uspješna sezona za kraljeve. Ukoliko Real i Luka Modrić osvoje Ligu prvaka protiv dortmundske Borussije, mogu očekivati bogate nagrade., doznaje večernji

Naš kapetan će sa suigračima podijeliti bonus od čak 1,4 milijuna eura bruto po igraču, što je 500.000 eura više nego u sezoni 2021/22. osvojio La Ligu 2020. godine, kada se pola sezone igralo bez navijača zbog pandemije. Već nekoliko godina izvršni odbor Reala s kapetanima Nachom, Modrićem, Carvajalom i Kroosom dogovorio je isplate premija samo za velike uspjehe. Prije je svaka utakmica donosila bonus, a sada je potrebna titula, prenosi španjolska Marca. 

Osvajanje prvenstva donijelo je klubu prihod od 53 milijuna eura, a taj novac Real neće odmah dobiti na račun, već će ga rasporediti u sljedeće četiri sezone. Liga prvaka bi u Madrid donijela iznos od oko 150 milijuna eura, a za to moraju dobiti njemačkog predstavnika u subotu, dvoboj počinje od 21 sat.