Jesmo li cijeli život pogrešno koristili ribež? Tiktokeri opet pokazali novi trik

Jesmo li cijeli život pogrešno koristili ribež? Tiktokeri opet pokazali novi trik

SVAKO MALO na društvenim se mrežama, a ponajviše na TikToku, pojavljuju novi videi u kojima tiktokeri pokazuju kako smo neku naizgled jednostavnu stvar cijeli život radili pogrešno. Ili barem oni tako misle.

Tako je bilo i u onom videu u kojemu tiktoker objašnjava kako se otvaraju limenke – i ne, ne otvaraju se prstima, već se, navodno, jedna limenka otvara uz pomoć druge limenke. Sada smo pronašli i jednu tiktokericu koja tvrdi da smo cijelog života ribež za ribanje sira koristili krivo.

U videu koji je postao viralan, s preko 71 tisuću lajkova i više od tisuću komentara, tiktokerica Tayla pokazuje kako zapravo ribati sir. Ispostavlja se da ona nije jedina koja je cijeli život navodno krivo ribala sir, jer je njezin video zaprepastio mnoge.

Kako zapravo koristiti ribež?

Naime, umjesto da ribež stoji uspravno na tanjuru i da ga se drži za dršku koja se nalazi s gornje strane, ova je tiktokerica pokazala jedan malo drugačiji način ribanja sira za koji tvrdi da je puno bolji i lakši.

Naime, ribež je samo polegla na tanjur i krenula ribati sir. Ideja je da se naribani sir na ovaj način skupi unutar ribeža pa se tako puno lakše može prebaciti, primjerice na pizzu, u sendvič ili na neko drugo jelo koje radite.

I dok su mnogi oduševljeni ovim trikom i tvrde da će ga isprobati, neki su pomalo skeptični i kažu da ovo ipak nije pravi način za ribanje sira. Kažu da drška ribeža postoji s razlogom, a to je da ju držimo jednom rukom dok drugom ribamo sir, a upozoravaju i da bismo na ovaj način mogli pogrebati i uništiti tanjur., piše Index.hr