Jednoglasna odluka: Svi porotnici odabrali Mihaelu i Tijanu za finale Survivora

Jednoglasna odluka: Svi porotnici odabrali Mihaelu i Tijanu za finale Survivora

POROTNICI su rekli svoje i sada znamo tko je od natjecatelja došao do samoga kraja te će se u finalu Survivora još boriti za titulu jedinog preživjelog.

Dorian je poroti izrazio zahvalnost za iskustva u Survivoru i pohvalio Mihaelu kao ključnu osobu u plavom timu, preporučujući je za finale. Mihaela je pak istaknula važnost fer odluke porote, dok je Tijana govorila o vrijednosti timskog rada i zajedničkih uspjeha. Na kraju su Tijana i Mihaela jednoglasno izabrane kao finalistice iz svojih timova.

Jednoglasna odluka

“Mislim da se sve događa s razlogom i svatko ispada u pravi trenutka. Koliko god bih volio ići do finala, ovdje postoji osoba bez koje bi Survivor bio samo pet posto onoga što smo iskusili, osoba koja nas je podizala kad smo bili dolje, čupala nas iz igara koje su izgledale kao da ih ne možemo pobijediti. To je naša Mihe! Cura je zvijer na poligonima i dala se najviše u kampu. Nadam se da ćete donijeti odluku da izaberete nju da se bori s Lukom”, rekao je Dorian kavalirski, u svom izlaganju poroti prije odluke.

“Ja bih voljela da porota odluči tko je bolji i taj bolji ide u finale”, kazala je Mihaela dodavši da joj je jako drago da je u polufinalu imala Doriana i Luku. “Koga god izabrali večeras, meni je srce veliko jer sam ovo proživjela s vama”, objasnila je Mihaela.

Kad je došao red na Anđelu da objasni zašto bi ona trebala biti finalistica, također je rekla da bi porota trebala odabrati najboljeg. Tijana ih je pak pokušala uvjeriti zašto bi to trebala biti ona.

“Kad sam došla u Survivor, nisam znala što me čeka s 12 različitih karaktera. Svi ste svjesni kakva sam bila sa svakim od vas i koliko sam se trudila na poligonima i taj moment timskog rada mi je bio važniji od individualnih igara. Bilo mi je drago kad bi zajedno osvojili nagradu i kad smo gubili, što smo pokušavali napraviti pozitivnu atmosferu iako nam je bilo teško”, rekla je Tijana u obraćanju.

Jednoglasno je dobila sedam glasova i postala druga finalistica u crvenom plemenu. Jednako je dobila i Mihaela koja je također druga finalistica Survivora, ali u plavom timu. “Pokušat ću opravdati moje ime na vašim papirima”, rekla je Mihaela., piše Index.hr