Filip i Tamara iz ‘Braka na prvu’ napokon u zagrljaju: ‘Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu…’

Filip i Tamara iz ‘Braka na prvu’ napokon u zagrljaju: ‘Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu…’

Filip i Tamara u showu ‘Brak na prvu’ zaključili su kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja

U showu ‘Brak na prvu‘ odluku su morali donijeti i Tamara Filip.

– Meni je do njega jako stalo, posebna je osoba u mom životu i uvijek će biti osoba s posebnim mjestom u mom srcu – rekla je Tamara, a Filip je bio oduševljen kad ju je vidio u glamuroznom izdanju.

Tamara je u zavjetima otkrila koliko su naučili jedno od drugoga i postali bolje osobe. Kroz smijeh je naglasila kako će se uvijek sjećati riže, piletine i jaja te zaključila:

– Postao si dio mog života i vjerujem da ćemo nastaviti biti tu i dalje jedno za drugo, najbolji prijatelji.

Foto: RTL

Filipu su se jako svidjeli njezini zavjeti, a on joj je zahvalio na svemu, posebno na smijehu i iskrenosti. Naglasio je kako je u show ušao iz zabave i bez očekivanja te rekao:

– Ovo za mene nije kraj, nego nastavak jednog divnog prijateljstva. Smatram da sam u tebi dobio osobu koju ću uvijek imati u svom životu. 

Foto: RTL

Na kraju su se zagrlili, Filip joj je još jednom zahvalio za sve lijepo što je rekla o njemu te su zaključili kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja. 

Foto: RTL

,prenosi 24sata.