U čast Dinamovoj duploj kruni ispekli vola od 400 kila

U čast Dinamovoj duploj kruni ispekli vola od 400 kila

Dinamova titula slavila se diljem Hrvatske, ali i u susjednoj BiH. Posebno je bilo u Brotnju koji je već dugi niz godina jedna od najjačih utvrda Dinamovih navijača u BiH

Završila je Dinamova najturbulentnija sezona u novijoj povijesti. Iako je gotovo do kraja izgledalo da će sezona biti tragična, pretvorila se u jednu od najboljih u Dinamovoj povijesti. Zagrebački klub dugo se borio s Rijekom za prvo mjesto, a pobjedom nad klubom s Kvarnera uspjeli su stvoriti prednost tri kola prije kraja koju nisu ispuštali.

Prvi puta nakon 2007. godine organizirana je i proslava naslova zajedno s navijačima na Trgu bana Josipa Jelačića. Igrači i stručni stožer otvorenim autobusom uputili su se prema Trgu gdje su ih dočekale tisuće navijača u dresovima zagrebačkog kluba. Cijelim putem navijači su bakljama pratili autobus, a ulice diljem Zagreba bile su pune čestitki “modrima” kao i sam autobus na kojemu je pisalo Dinamo – prvaci.

Proslava Dinamovog naslova organizirala se i u susjedstvu, točnije u Čitluku u Hercegovini. Brotnjaci su povodom toga zavrtili vola od 400 kila na ražnju, a za sve goste na fešti bila je priređena tombola uz vrijedne nagrade i promotivne cijene pića, nakon čega je uslijedila i velika bakljada, piše  Jabuka.TV.,prenosi 24sata.