Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

Splitska glumica Ana Gruica objavila je novu fotografiju u mini haljini koja je pokazala njezinu isklesanu figuru, rezultati napornog vježbanja itekako su vidljivi.

Ana Gruica jedna je od naših najljepših i najpoznatijih glumica, a osim svojim glumačkim talentom, svoju publiku i pratitelje najčešće osvaja brutalnim izgledom.

Poznato je da je Gruica redovan posjetitelj teretane, a da je trud itekako isplativ, dokazuje i nova fotografija koju je objavila.

Ana je pozirala u crnoj mini haljini koja je istaknula njezine vitke noge, a imala je i duboki prorez na dekolteu. Naslonjena na ogradu, pozirala je u Opatiji, a pokazala je i sitne tetovaže koje ima po ruci i na stopalu.

Photo: Instagram

”Morala je i na zid. Da znam kad je počelo ljeto 2024. U Opatiji. I da znam da sam još živa. Izgleda nikad življa…” napisala je u opisu.

”Lijepa naša Ane”, ”Koja žena”, ”Belle!”, pisali su joj pratitelji.

Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana., piše Showbuzz.hr