Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas

Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas

Pobjednik sedme sezone regionalnog Big Brothera bio je Darko Petkovski, a simpatični Makedonac ušao je gledateljima pod kožu

Darko Petkovski ‘Spejko’ bio je pobjednik sedme sezone Big Brothera koja je završila krajem 2015. godine. Bila je to zadnja sezona regionalnog Big Brothera. ‘Spejko’ se u kući zaljubio u Riječanku Tinu Šegetin, a njegov prijatelj Ervinzaljubio se u njenu sestru Barbaru.

– Bili smo nerazdvojni tijekom BB showa i dan danas ostali najbolji prijatelji. Hvala ti brate što se, kada sam u Sarajevu, osjećam kao kod kuće. Ljubi brat – napisao je Darko jednom prilikom na svom Instagramu.

Gledatelje je Darko osvojio svojim ponašanjem u kući Velikog brata. Držao se povučeno i nije sudjelovao u svađama ukućana. Iskreno je priznao da se zaljubio u Tinu i do kraja emisije držao imidž dobrog momka i zeta kojeg bi svaka majka poželjela. 

On i njegova simpatija iz kuće, Tina Šegetin, družili su se i nakon završetka showa. U ekipi osim Tine i Darka, bili su Barbara i Ervin. Darko je bio objavio tada fotografiju na kojoj ga Tina ljubi dok on toči šampanjac.

Vezu su završili sredinom 2016. godine, a prije četiri godine snimio je i prvu solo pjesmu ‘Caliente’. 

Darko je 2022. bio ušao i u politiku pa je bio član vijeća grada Kumanova iz Sjeverne Makedonije. Na Instagramu su naveli kako je Darko diplomirani profesor u osnovnoj školi i sportski direktor KK Kumanova. 

Foto: Instagram

Osim toga, dodali su da je pomoćni selektor makedonske reprezentacije do 12 godina i bivši profesionalni sportaš. Obožavatelj je knjiga o osobnom razvoju, voli glazbu i umjetnost.

Darko se danas nalazi u Dubaiju s djevojkom Hristanom Monevom, prvostupnicom psihologije. On se profilirao kao influencer i fitness trener, a u Dubaiju radi kao košarkaški trener.

Foto: Instagram

Na svom Instagramu često objavljuje svoje izazovne fotografije, ali i sa svojom djevojkom., piše 24sata.