Putnik u Australiji trčao gol avionom usred leta i srušio člana posade. Uhićen je

Putnik u Australiji trčao gol avionom usred leta i srušio člana posade. Uhićen je

AUSTRALSKA policija priopćila je da je uhitila muškarca jer je ometao domaći let tako što je gol trčao niz prolaz i srušio člana posade. Let VA696 iz Pertha za Melbourne bio je prisiljen okrenuti se ubrzo sinoć nakon polijetanja, piše AP.

“Po dolasku u Perth, zrakoplov je dočekala australska federalna policija i iskrcao je putnika koji je radio probleme”, rekao je zrakoplovni prijevoznik Virgin Australia u priopćenju.

Osumnjičeni je prebačen u bolnicu

Policija je rekla da su policajci uhitili muškarca nakon što je gol trčao zrakoplovom usred leta i srušio člana posade na pod. Muškarac je prvo bio u bolnici na procjeni, priopćila je policija. Australska televizijska kuća ABC rekla je kako saznaje da u incidentu u avionu nitko nije ozlijeđen.

“Sigurnost naših putnika i posade naš je glavni prioritet i iskreno se ispričavamo putnicima koji su bili na letu”, rekli su iz Virgin Australia.

Očekuje se da će se muškarac pojaviti na sudu 14. lipnja, iako optužbe s kojima će se suočiti još nisu konačne. Istraga se još provodi., prenosi index