Ova žena snimila je video od 19 sekundi i postala najpopularnija osoba na internetu

Ova žena snimila je video od 19 sekundi i postala najpopularnija osoba na internetu

“I’M looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance.”

Ako imate društvene mreže, sigurno vam ovi “stihovi” ne izlaze iz glave. Posvuda su po internetu i svi ih koriste za snimanje videa na TikToku. I ne, ovo nije nova pjesma neke megazvijezde poput Taylor Swift. Nije uopće pjesma neke glazbenice. Na kraju krajeva, nije zapravo ni pjesma. O čemu se, dakle, radi?

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound – Girl On Couch

Prije nekoliko tjedana Megan Boni, tiktokerica koja snima videa pod imenom Girl On Couch, postavila je retoričko pitanje: “Jesam li ja upravo napisala pjesmu ljeta?” Šala je bila da pjesma, sada poznata kao Man In Finance, nije pjesma. Doslovno nema glazbe. 

Na snimci od 19 sekundi Boni samo neprestano ponavlja: “I’m looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance.” Video je od tada postao viralan i dosad je prikupio više od 13 milijuna pregleda i 1.1 milijuna lajkova. Ljudima ne izlazi iz glave. Je li ovo novi Baby Shark?

Pjesmu pušta i David Guetta

U roku od nekoliko sati, DJ-evi TikToka ubacili su ritmove: drum i bass, hard techno… Kreatori su spojili video montaže zgodnih muškaraca nalik bankarima koji uzimaju duple espresso kave i proteinske salate u svojim pripijenim skupim odijelima.

Netko je napravio PowerPoint o tome kako su tipovi iz financija najbolji frajeri. Netko je drugi izračunao kolika je vjerojatnost da ćete zaista sresti plavookog bankara koji je visok dva metra. Boni je objavila pjesmu i na Spotifyu. A onda su mnogi DJ-evi počeli puštati sample u klubovima, uključujući čak i Davida Guettu.

Govoreći o tome kako je nastala pjesma, 26-godišnjakinja je izjavila za Daily Beast: “Bila je to 100 posto parodija. Sve što radim na TikToku je satira. Tko god me poznaje, zna da nisam party girl. Samo sjedim na svom kauču, ja sam najljenija djevojka ikada.”

A ovako ovih dana izgleda TikTok:

prenosi Index.hr