Bruno Fernandes objavio fotku Stefana Ristovskog s proslave Dinama uz jednu riječ

Bruno Fernandes objavio fotku Stefana Ristovskog s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan “crvenih vragova” osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Dinamo je jednu od najuspješnijih sezona u povijesti, u kojoj je osvojio sva tri natjecanja (Superkup, prvenstvo i Kup) i igrao osminu finala Konferencijske lige zaključio u nedjelju remijem s Rudešom i slavljem pred tisućama navijača na Trgu bana Josipa Jelačića. Brojni su igrači iskoristili priliku za fotografiranje s trofejima, pa tako i Makedonac Stefan Ristovski (32).

“Prvaci 23/24. Najte kaj zameriti, Dinamo Zagreb”, napisao je defenzivac Dinama u ponedjeljak na Instagramu uz nekoliko fotografija s proslave pod otvorenim nebom. Objavu mu je podijelio i kapetan Manchester Uniteda Bruno Fernandes (29).

Portugalac je na storyju uz sliku Ristovskog s tri trofeja napisao samo jednu riječ “Fenomen” i emotikon srca. Njih dvojica tri su sezone igrali skupa u Sportingu u Lisabonu, od 2017. do 2020. Ristovski mu je pritom asistirao za dva gola. Fernandes je u siječnju 2020. prešao u United za 65 milijuna eura, Ristovski godinu dana poslije u Dinamo za milijun.

Fernandesa na Instragramu prati gotovo devet milijuna ljudi. Napravio je tako fantastičan PR potez za hrvatskog prvaka, prenpsi 24sata..