Baby Lasagna pokazao što radi kad ne nastupa diljem zemlje

Baby Lasagna pokazao što radi kad ne nastupa diljem zemlje

Podijelio je fotografiju na kojoj pozira sa zaručnicom Elizabetom Ružić

Kad ne pjeva, Marko Purišić (28), poznatiji kao Baby Lasagna, uživa sa svojom zaručnicom Elizabetom Ružić (27). Ovih je dana na Instagram Storyju podijelio njihovu fotografiju na kojoj poziraju ispred ogledala u kupaonici. 

Foto: Instagram/screenshot

Marko i Elizabeta upoznali su se prije tri godine na Instagramu, a pjevač često ističe kako mu je ona najveća podrška.

– On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio – ispričala je Elizabeta u dokumentarcu ‘Ususret Eurosongu’, koji se emitirao na HRT-u prije prestižnog natjecanja.

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a za kamere je Marko otkrio i da je pravi bauštelac.

– Brodski pod nam je na stropu, a preko su grede – objasnio je dok je pokazivao kuću.

Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Potpisuje kratkometražni film ‘Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga’, a 2022 je. s Markom dobila nagradu za najbolji video na natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu, Baby Lasagni se smiješe mnogi nastupi. Prvi je imao proteklog vikenda u rodnom Umagu u sklopu Sea Star Festivala, a idući će imati 8. lipnja na glazbeno-scenskom događaju Eurosong – najveći hitovi, koji će se održati u zagrebačkom Boćarskom domu.

Potvrdio je i nastup na Melodijama Jadrana, koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu. Čeka ga i nastup na festivalu EXIT, koji je na rasporedu od 10. do 14. srpnja. Nakon toga stiže na 37. Dane piva u Karlovcu, gdje će nastupiti 1. rujna., piše 24sata.