16 mil. pregleda: Tata s djecom pokušao sabotirati ženu maratonku pa razbjesnio ljude

16 mil. pregleda: Tata s djecom pokušao sabotirati ženu maratonku pa razbjesnio ljude

KORISNICI TikToka bijesni su na oca koji je poticao djecu da priđu majci koja je istrčavala maraton. U viralnom videu, žena trči nizbrdo i juri prema cilju. Muškarac, očito njezin partner, stoji na travnjaku s dvoje male djece. Držeći ih za ruke, potiče ih da krenu stazom prema mami.

Kako se žena približavala cilju, zaobišla je svoju djecu. Maraton je istrčala za jedan sat i 46 minuta, pa proslavila pljeskom. Međutim, otac je ostao stajati sa strane. U jednom trenutku čak je slegnuo ramenima, naizgled zbunjen što žena nije stala i zagrlila svoju djecu prije nego što je završila utrku.

@sinomar_reporter

Emocionante chegada da campeã da 2.a Meia Maratona @ladeirasdapenha , @lu_grandi seguida de perto pela vice campeã @leticia.dermatologista

♬ som original – Sinomar_Reporter

Otkako je objavljen, isječak je skupio 16 milijuna pregleda, a tisuće su kritizirale oca jer je umalo uništio trenutak koji je bio važan njegovoj partnerici.

“Možemo li jednom ne prekidati mamu i pustiti je da uživa u svom trenutku koji je itekako zaslužila”, pita se jedna osoba.

Neki smatraju da ta očeva gesta pokazuje nedostatak obzira prema partneričinim strastima ili podrške istima.

“Ovo je odličan primjer suptilnog načina na koji se neki muškarci odnose prema obvezama svojih žena”, kaže druga.

“Očito pokušava podsjetiti da su djeca jedino što je važno. Jadno”, tvrdi treća.

Bilo je i onih koji su se zapitali zašto otac nije čekao suprugu na ciljnoj liniji, već ju je pokušao sabotirati.

“Morate biti oprezni prema ljudima koji žele sabotirati stvari koje su vam važne, čak i na naizgled beznačajne načine”, poručila je četvrta., piše Index.hr